Ez az első és egyetlen tábla, ami a Sierra Nevada Nemzeti Parkban termett kakaóbabból készült; Arhuaco Businchari jelentése: egy ősi kakaó kultúra új kezdete. Úgy 100 évvel ezelőtt a kolumbiai ültetvényesek itt abbahagyták a kakaóbab termesztést, mert a nagyon ritka fehér kakaóbabra azt hitték, hogy valamilyen betegség támadta meg a fákat.
A csokoládéban édes fűszerekre, édesgyökérre és szezámra emlékeztető ízjegyek harmonizálnak egymással.
A csokoládé boliviai kakaóbabból készül 24 órás konsírozással. Kóstolva napon szárított vörösáfonya, valamint sárgadinnye és lágy trópusi gyümölcsök ízjegyei érezhetőek, jázmin teás beütésekkel. A hosszú lecsengésnek köszönhetően sokáig élvezhetjük ezeket az aromákat.
Mexikó, Selva esőerdejéből származik maga a Tabasceno kakaóbab, amelyből a Zoque 88%-ot Tzotzil indián törzsekkel együttműködve készítette el az Original Beans csapata.