A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben

PACARI

Pacari kecsuául azt jelenti, természet. Nevéhez méltóan a Pacari csokoládéi teljes egészében ecuadori, biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek. Kizárólag az itt több száz éve honos Arriba Nacional kakaóbab fajtát használják, melyet kézzel válogatnak, a legnagyobb gondossággal.
A Pacari ez idáig a világon az egyetlen, Demeter Biodinamikus védjeggyel rendelkező csokoládégyártó.
A csokoládék minőségéről, kiválóságáról, különlegességéről sokat elárul, hogy a 2012. évi International Chocolate Awards (mely a minőségi csokoládékészítők világversenye) legsikeresebbje a Pacari volt, összesen 10 díjat kapott.
Csokoládéik kosherek, gluténmentesek, laktózmentesek, szójalecitin helyett napraforgó lecitint tartalmaznak, a RAW ("nyers") 70% és 100% táblák kíméletes, alacsony hőmérsékleten és minimális konsírozással végzett feldolgozási technológiájuk révén még antioxidánsokban is gazdagabbak.
A RAW csokoládéban a kakaóbab óvatosan, kismértékben kerül feldolgozásra, végig alacsony hőmérsékleten, így megőrződik a kakaó természetes ízvilága és az antioxidánsok ereje.

forró csoki               

Rendezés:
1.580 Ft 800 Ft
Raktáron

Lemongrass

2.880 Ft 1.500 Ft
Raktáron

PACARI Drinking Cacao with Cinnamon

2.880 Ft 1.500 Ft
Raktáron

PACARI Drinking Cacao with Ginger

1.580 Ft 800 Ft
Raktáron
Kávéval ízesített 60%-os étcsokoládé.