A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben

ORIGINAL BEANS

Az Original Beans 2008-ban, Philipp Kauffmann által alapított csokoládé manufaktúra. 
A páratlan minőségben készülő csokoládék mellett fontos számukra a fenntartható gazdálkodás is. Ezért képviselőjük személyesen keresi fel a termőhelyeket, ahol nemcsak a legjobb kakaóbabokat igyekszik megtalálni, hanem a helyi farmer családokkal is jó kapcsolatot ápol.

Original Beans

Csokoládé tábláikhoz különböző termőhelyekről származó kakaóbabokat használnak fel.

Csokoládéikkal ők is ott vannak az Academy of Chocolat díjazottjaik között:

2011: Original Beans Cru virunga 70% és Original Beans Beni Wild Harvest 60%  - Silver
2013: Original Beans Beni Wild Harvest 60% -  Silver

Original Beans 4x

Véleményünk szerint az igazi csokoládérajongóknak mindenképp ismerniük kell az Original Beans-t!

Rendezés:
2.035 Ft
Raktáron

A csokoládé boliviai kakaóbabból készül 24 órás konsírozással. Kóstolva napon szárított vörösáfonya, valamint sárgadinnye és lágy trópusi gyümölcsök ízjegyei érezhetőek, jázmin teás beütésekkel. A hosszú lecsengésnek köszönhetően sokáig élvezhetjük ezeket az aromákat.

1.850 Ft
Raktáron
A tanzániai Udzungwa Nemzeti Parkból származó kakaóbabból készült 70%-os étcsokoládé.
2.035 Ft
Raktáron
100 %-os csokoládé perui kakaóbabból.
1.610 Ft
Jelenleg nincs készleten!

Az Esmeraldas csokoládé ecuadori kakaóbabból készül, 50 órás konsírozással. Kóstolásnál finoman sós karamell, méz, vörösgyümölcs aromák érződnek.

1.850 Ft
Raktáron
Mint egy jó kávézó tökéletes espresso kávéjának titka, így az Original Beans  brand 5. születésnapjára készített első Blend csokoládé eredete is a készítők titka marad. Annyit azonban elárulhatunk, hogy a világ legritkább kakaófajtáinak elegye, nagyon-nagyon gyümölcsös ízű, néhol kávés, erdei gyümölcsös ízjegyeket rejtő tábla.
2.035 Ft
Raktáron
Különleges perui kakaóbabból készült 75%-os étcsokoládé.
1.850 Ft
Raktáron

A Piura Porcelana a legismertebb venezuelai Porcelana criollo egy variánsából készül. A kakaóbab Peruból származik, az egyik feltörekvő, kitűnő minőséget adó területről. Feldolgozása során 72 órán át konsírozzák.

Ízjegyeit tekintve meghatározó a kakaós íz, emellett élénk barackos, málnás aromák, némi pörkölt pekándió is kiérezhető, hosszú lecsengéssel. Nagyszerűen kiegyensúlyozott ízharmónia!

2.035 Ft
Raktáron
Mexikó, Selva esőerdejéből származik maga a Tabasceno kakaóbab, amelyből a Zoque 88%-ot Tzotzil indián törzsekkel együttműködve készítette el az Original Beans csapata.